Min: €0 Max: €25

Kaviaar staat voor luxe die niet voor iedereen te betalen is. Toch willen wij dat uw klanten de mogelijkheid hebben deze luxe te ervaren! Wij zijn op zoek gegaan naar kaviaar die én betaalbaar én van hoogwaardige kwaliteit is. Onlangs hebben we die gevonden: kweekkaviaar waarvan de smaak zelfs die van echte wilde kaviaar benadert. De korrels zijn mooi van vorm en zilt van smaak. Van een grondsmaak die vaak  het probleem is bij de productie van kweekkaviaar is hier absoluut geen sprake. Het eten van dit product is puur genieten! 

 

De Classic moet u zien als een goede instapkaviaar en de Imperial is de top van de top.

Voor de Classic gebruiken we de  witte steur: Acipenser Transmontanus, wat "steur van voorbij de bergen" betekent. Voor de  Imperial gebruiken we de Huso Dauricus Acipenser Schrenkii. Deze  laatste kaviaar wordt  over de hele wereld door sterrenchefs gebruikt.

De kaviaar is verkrijgbaar in blikjes van 10, 30, 50 en 125 gram. 

 

Wij verkopen ook speciale kaviaar lepeltjes. Deze parelmoeren lepeltjes zijn handgemaakt uit schelpen. Door dit natuurlijke materiaal blijft de smaak behouden en kunt u volop genieten van dit heerlijke product.

Blini, een zacht koekje (poffertje) gemaakt van boekweitmeel. Wij leveren dit diepvries bij u aan. Voor gebruik warmt u ze een paar minuutjes op in een voorverwarmde oven van 180 tot 200 graden. U serveert ze met de kaviaar.


Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »