Syrah Shulùq - rode wijn - 0,75l

Syrah Shulùq • rode wijn • 0,75l • 14% alcohol • biologisch

Lees meer...
Artikelnummer: DeliCroatia
Aantal: 4
Stukprijs: €21,90 / Stuk

Syrah Shulùq - rode wijn - 0,75l - biologisch

Een rijke en elegante rode wijn met een opmerkelijk donkere kleur. Het intense boeket is omvat kers, bessen, accenten van aardbei, chocolade en pittige kruiden. De tannines zijn rijp en bezitten het vermogen tot verder doorrijpen. De wijn is waarschijnlijk over vijf jaar optimaal op dronk.

De wijn heeft een mooi, vol, mondgevoel en een lange nadronk plus een perfecte balans tussen body en aroma's.

De wijn moet minimaal een half uur voor het drinken worden gedecanteerd.

Vinificatie: zorgvuldig kneuzen van de druiven, 18 dagen maceratie, gecrontroleerde fermantatie bij 22-24ºC. Na de alcoholische fermentatie vindt er een malolactische fermentatie plaats op hout.

Rijping: 15 maanden in vaten van Frans eikenhout, daarna minimaal 150 dagen in de fles.

In WINELIFE is de Trapan Shulùq vergeleken met de Australische topwijn Pennfold's Grange (€500 per fles) en hoewel deze een klasse apart is, kwam de wijn van Trapan zeker niet slecht uit deze vergelijking.

WINElife

Over Trapan

liefde • energie • moed

Liefde, energie en moed zijn de belangrijkste drijfveren voor wijnmakerij Trapan. Sinds 2005 hebben zij dankzij hard werken en doorzettingsvermogen 12 hectare ecologisch schone wijngaarden verwezenlijkt.

De kennis en ervaring van ons huis leiden tot verfijnde en elegante wijnen met een specifiek karakter, herkenbaar aan de speciale mediterrane toets.

Trapan is in de eerste plaats een familiebedrijf en dat betekent, veel aandacht en wederzijds begrip. Geloof in het succes van haar missie, het creëren vanuit het hart, de zorg om het gehele productieproces is volgens  Trapan de enige weg die leidt tot het behalen van haar doelstelling - een onderscheidend product maken dat beantwoordt komt aan de hoogste verwachtingen van de meest veeleisende gebruiker.

Het productieproces is een gesloten kringloop die jaar na jaar herhaald wordt. “We versterken en vernieuwen onze kracht en eenheid door iets te maken wat ons plezier doet. Want er is geen groter geluk en vreugde in het leven dan om wakker te worden in de ochtend en gelukkig aan het werk te gaan, de hele dag te werken en te genieten van alle aspecten van je werk. Als je dan ‘s nachts in bed ligt en denkt aan een nieuwe dag, is het je niet moeilijk op te staan om weer een dag te genieten van het werk wat je doet."

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »