TLV Specerijenmix

Specerijenmix uit het boek TLV van Jigal Krant

Lees meer...
Artikelnummer: FOODbazar Classics
Levertijd: 1-3 dagen

TLV-specerijenmix
Volgens Jigal Krant is zelf malen met een hand-aangedreven maanzaadmolen een probaat middel tegen burn-out en voorkomt het yoga-gedoe, acupunctuur-geprik en een schokkende elektroshock-behandeling.

Wij zijn het daar in principe helemaal mee eens, maar in de praktijk lijkt het ons handiger u de zoektocht uit handen te nemen en geheel conform het recept de mix zelf te maken en in ons aanbod op te nemen.

We kunnen ons bovendien goed voorstellen dat u zelden of nooit maanzaad maalt en dat u dus ook geen maanzaadmolen in huis heeft. Volgens de heer Krant kost zo'n molen niet meer dan een goede fles wijn, maar als we eerlijk zijn komen er jaren voor dat we zulke mooie wijnen drinken c.q. aanschaffen. Mocht u zojuist echter hebben besloten dat uw leven zinloos is geworden zonder het bezit van een maanzaadmolen, dan kunt u deze simpelweg bij ons bestellen...

We hebben Jigal wat ingrediënten betreft op de voet gevolgd, maar op een punt zijn we roomser dan de paus geweest (misschien niet de beste uitdrukking in dit geval) en hebben we even doorgezocht naar gedroogde paprika’s.

We leveren de specerijenmix gevacumeerd in een zak.

Ingrediënten & verhoudingen
2 el komijn, 1 el koriander, 2 tl kruidnagel, 1 tl gedroogde gemberwortel, 2 tl gedroogde geelwortel, 1 el kaneel, 2 tl pimentkorrels, 1/2 tl gedroogde chilipeper, 1/2 tl kardemom, 1 tl nootmuskaat, 2 theelepels gedroogde paprika

± 50 gram

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »