Noach Delights

Min: €0 Max: €5

Noach Delights staat voor Kwaliteit, betrouwbaarheid, snelle service, professionaliteit en vriendelijkheid. In concreto richt het bedrijf zich op natuurlijke, eerlijke en kwalitatief hoogwaardige producten.

De meeste bedrijven die wij vertegenwoordigen in de Benelux hebben een Armeense en Mediterrane afkomst en een gezamenlijk doel om de eerlijke en natuurlijke landbouw in die landen te bevorderen en uit te breiden. Dankzij deze bedrijven krijgen de boeren een eerlijke prijs voor de grondstoffen waardoor ze zich staande kunnen houden en op een natuurlijke/biologischemanier kunnen produceren.

Onze producten, onder de merknaam "Noach Delights", zijn niet alleen eerlijk geproduceerd en vrij van ggo, kunstmatige kleur- en smaakstoffen, maar ze zijn bovenal ook heerlijk en heel gezond. 

Verschillende soorten confituren, vruchten op siroop, sappen, en gebak van Noach Delights zijn exclusief bij ons verkrijgbaar. Zij zijn 100% natuurlijk en lekker. Onze fruitbonbons zijn gevuld met gedroogd fruit (abrikoos, pruim) en verschillende noten (pijnboompitten, amandelen, walnoten en pistaches). 

Beste Noviteit 2014 Tijdens de 25e Vakbeurs Foodspecialiteiten in Expo Houten is Walnotenconfituur - Zoete Kaviaar van Aras Food International door een vakkundige jury tot de beste Noviteit van 2014 gekozen. De jury oordeelde dat deze Walnotenconfituur een mooie toevoeging is aan het assortiment...


Geen producten gevonden...

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »