Deelnemer worden?Als u zelf een mooi product maakt of mooie producten importeert of op een andere manier in de markt zet. Als u meer klanten in contact wilt brengen met uw assortiment en bekender wilt worden dan nu het geval is. Kunt u deelnemer worden.

Elke deelnemer heeft binnen FOODbazar een eigen winkel. In principe kan iedereen een eigen winkel krijgen onder de paraplu van FOODbazar. Er zijn echter wel een paar voorwaarden en spelregels.

Voorwaarden en spelregels

  • De producten die u aanbiedt mogen niet al door een andere deelnemer worden aangeboden. We hebben geen enkele moeite als meerdere aanbieders olijfolie, worsten of wijnen in hun assortiment hebben, maar het mag geen identieke olie of worst zijn, want we willen geen doublures.
  • De producten die u aanbiedt moeten een verhaal hebben. Anonieme producten afkomstig van grote fabrieken die door elke Nederlandse supermakrt worden aangeboden zijn niet interessant. Wij zijn er voor de culinair geïnteresseerde consument die op zoek is naar iets bijzonders.
  • Of u kunt deelnemen wordt uiteindelijk door FOODbazar beslist en daarover is geen discussie mogelijk. We beseffen dat zo'n besluit soms arbitrair zal lijken, we zijn echter niet onredelijk maar dit proces blijft een kwestie van fingerspitzengefühl.
  • Of u klein bent of groot maakt voor ons niet uit. Iedereen krijgt in principe evenveel aandacht. We zijn geen supermarkt die ernaar streeft zoveel mogelijk te verdienen met zo min mogelijk producten, wij willen onze klanten juist keuzemogelijkheden bieden en eetavontuur. Als u maar één product voert krijgt u van ons net zoveel exposure als de deelnemer die wel 200 producten in zijn winkel heeft.
  • Omdat uw winkel uw winkel is en blijft, bemoeien we ons niet met zaken als prijsstellingen, aanbiedingen, acties etc. Als u al een webwinkel heeft, mag u daar wat ons betreft gewoon mee doorgaan.
  • Voor het maximale effect is het van belang dat u reclame maakt voor FOODbazar c.q. uw winkel op FOODbazar.
Kosten enzo
Voor uw deelname betaalt u een vast bedrag per maand dat afhankelijk is van de grootte van uw assortiment. Het begint bij €15 en loopt op tot €110. Bij elke order die door ons wordt verzonden houden we 15% commissie in plus €1 per kilo met een minimum van €0,10. Voor die maandelijkse bijdrage kunt u zelf geen volwaardige webwinkel krijgen en onderhouden en traffic generen via onder andere Facebook en Twitter. Bovendien profiteert u van de klanten die door mede-deelnemers worden aangetrokken.

Elke maand worden de vverkopen met u verrekend.

Downloadable documenten/meer informatie


Deelnemersinformatie

Magazine

Aanmeldingsformulier

Deelnamevoorwaarden

Invoerformulier producten
(spreadsheet)

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »