Informatie rondom garantie & retour
Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst van uw bestelling zonder opgave van reden te annuleren. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u het formulier invullen en retourneren via [email protected]

Uitzonderingen retourneren

Niet alle artikelen kunnen geretourneerd worden. De huidige wetgeving kent een aantal specifieke uitzonderingen. Wij beperken ons tot de voor FOODbazar relevante uitzonderingen:

  1. producten die snel kunnen bederven of verouderen; 
  2. verzegelde producten. Wanneer de verzegeling verbroken is, zijn bij deze producten niet retourneerbaar;
  3. producten op klantspecificatie zijn samengesteld, geproduceerd, geleverd;
  4. producten die duidelijk persoonlijk van aard zijn;
  5. producten die door hun aard niet kunnen worden teruggezonden;
  6. losse kranten en tijdschriften;

Garantie

FOODbazar fungeert als schakel tussen een aan tal producenten en wederverkopers. Wij zijn niet aansprakelijk voor fouten gemaakt door aanleverende deelnemers inzake productspecificaties en/of onoordeelkundig gebruik door eindgebruikers. Voor die zaken zijn de garantievoorwaarden van de deelnemers onverkort van kracht.

FOODbazar is niet aansprakelijk te houden voor fouten gemaakt in het transport en/of bij andere in goed vertrouwen uitbestede diensten. FOODbazar is evenmin aansprakelijk voor al dan niet opzettelijke gemaakte fouten mbt etikettering, productiefouten of fouten gemaakt tijdens de opslag voor zover de gevolgen hiervan niet ondubbelzinnig zijn vast te stellen.

Uiteraard spannen wij ons tot het uiterste in om bestelde producten in optimale vorm bij u te bezorgen en wordt van elk product vooraf vastgesteld of het transportwaardig is.

FOODbazar

Lekdijk 62

2967GC Langerak

[email protected]

0184-609311

KVK 23082146

BTW NL081891532B01

FOODbazar is een onderdeel van Transparant Communicatie 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »