Over ons

Waarom Foodbazar

FoodBazar koppelt een grote verscheidenheid aan leuke (web)winkels op gebied van eten en drinken aan elkaar. Dit maakt dat deze webwinkels een betere kans maken om hun klanten te vinden en zorgt ervoor dat u als klant de mooiste producten op gebied van eten en drinken kunt vinden. Wij zijn geen supermarkt, maar een virtueel dorpje waar u zowel gevestigde bedrijven kunt vinden als start-ups, maar ongeacht de omvang of de leeftijd, elk bedrijf is bijzonder.

Ons stiekeme doel is dat we een soort van virtuele A1-locatie worden op internet, maar dan geen plek die wordt overheerst door de gebruikelijke ketens en BigFood, maar juist en plek die kansen biedt aan mensen die weinig hebben met spreadsheets, maar alles met hun favoriete eten, land, streek, drinken. Dit betekent niet dat we tegen grotere organisaties zijn, die hebben vaak ook heel mooie dingen te bieden, maar wij willen onze bezoekers keuzes bieden.

Veelomvattend assortiment

Het assortiment is dus veel omvattend, zeg maar omnivoor. We richten ons dus zowel op de carnivore mens als op de veganistische mens en alles wat daar tussen zit. We zijn er voor de aanhanger van het biologische en biodynamische gedachtengoed, maar ook de liefhebber van wild kan aan zijn trekken komen. Verder zijn sommige producten van A-Z ambachtelijk terwijl andere uit ordinaire fabrieken komen, maar ook dan gaat het om bijzondere producten die u niet snel ergens anders zult vinden.

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »