Klantenservice


Klantenservice

Waar gehakt wordt vallen spaanders en de ene mens is de andere niet. Anders gezegd heeft u een klacht of opmerking, mist u iets, vindt u dat iets beter kan, heeft u een briljant idee. Voor ons valt dat allemaal onder klantenservice.

Dus mail of bel ons gerust met alles wat u aans ons kwijt moet. We lossen het voor u op in geval van klachten en in alle andere gevallen gaan we er serieus over nadenken.

mail
+31 6 222 612 85
+31 184 60 93 111 Circa gewichten
1.1 Bij sommige producten staat geen exact gewicht. Waarom is dat?

Bij de meeste voorverpakte producten is de af te leveren hoeveelheid zeer nauwkeurig te bepalen. Maar bij hele vissen, kaas, vlees etc is dat een stuk lastiger. De ene vis is de andere niet en dat gekdt ook voor koeien, varkens etc. Zo valt ook de karbonade of de entrocote soms zwaarder en dan weer lichter uit. Bij kaas is het al evenzeer lastig omdat het soortelijk gewicht van de kaas afhangt van de leeftijd van de kaas, maar ook omdat het snijden van de kaas mensenwerk is.

Gemiddeld genomen echter kloppen de gewichten heel aardig, dus als u de ene keer misschien wat minder heeft gekregen, kunt u het best gewoon nog een keer bestellen...

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »