424 Below Sealevel - Roze Zeezout met Biologische Paprika - 100 gr

Door de toevoeging van biologische Paprika is het Dode Zeezout roze/oranje gekleurd. Het is rijk aan vitamine A, bevordert de spijsvertering en wordt gebruikt voor het op smaak brengen van salades, eieren, kazen, kip, vis, vlees en andere ovengerecht...

Artikelnummer: Favorshop
Stukprijs: €5,29 / Stuk

Door de toevoeging van biologische Paprika is het Dode Zeezout roze/oranje gekleurd. Het is rijk aan vitamine A, bevordert de spijsvertering en wordt gebruikt voor het op smaak brengen van salades, eieren, kazen, kip, vis, vlees en andere ovengerechten. Het is zoet van smaak.

Anders dan andere kruiden en specerijen, komt biologische paprika van de “peper” plantenfamilie. Wanneer deze pepers gemalen en verwerkt worden krijgen wij die unieke geur en de smaakvolle eigenschap van de biologische paprika. Ook bevat de plant voldoende voedzame vitaminen.

Biologische paprika heeft een roestbruin rode kleur, die overvloedig smaak en kleur geeft aan gerechten. Het is een stereotype van een gepeperde hete specerij, maar kan ook heel zoet en een stuk milder van smaak zijn. Deze smaakvolle specerij wordt meestal gebruikt in stoofpotten, soepen en in rijst. Met behulp van biologische paprika met zijn speciale aroma, smaak en kleur kan elke “gewone” maaltijd in iets bijzonders veranderen. Paprika wordt gebruikt in vele landen en in vele maaltijden: het is een wereldwijd gebruikte specerij.

Leuk weetje: De verse biologisch geteelde paprika is rijk aan vitamine C. Sommige studies hebben aangetoond dat de hoeveelheid vitamine C in biologisce paprika zelfs groter is dan die in sinaasappelsap.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »