Ambachtelijke (slag)room

Ambachtelijke slagroom van Zuivelboerderij Giessenlander met minimaal 35% vet

€2,50
€2,31 Incl. btw
Artikelnummer: Giessenlander
Aantal: 91
Stukprijs: €2,25 / Stuk

Ambachtelijke (slag)room

De 'cream of choice' van Jonnie Boer van De Librije. Slagroom met die typisch subtiel ouderwetse smaak. Uitstekend geschikt voor toepassingen als slagroom bij desserts of gebak, in zoete en koude bereidingen, maar ook in warme bereidingen als sauzen.

Zuivelboerderij Giessenlander is een opmerkelijk bedrijf in de buurt van Giessenburg. Alle geproduceerde melk wordt in eigen beheer verwerkt tot zuivelproducten. Hiertoe hebben Jan en Thera in de loop der jaren een compleet zuivelfabriekje opgebouwd waarin met name kazen worden gemaakt, maar daarnaast worden er melk, karnemelk en yoghurt gemaakt alsmede boter, vla en room.
Sandra Faling, La Cuoca Passionata 03-11-2014 14:45

Dat Jonnie Boer een uitmuntende smaakkeuze heeft, was mij al langer bekend! Ook mbt zijn keuze voor deze 1ste klasse room kan ik het roerend met hem eens zijn!! Dit is ROOM met hoofdletters geschreven. Als je hier bijv. Bossche Bollen mee maakt, denk ik dat de beroemde bollen van Jan de Groot uit Den Bosch zullen verbleken ;-). Als kok/cateraar/foodblogger EN deelnemer op deze site als La Cuoca Passionata, kan ik u alleen maar aanraden; Koop dit topproduct en u zult uw gasten op en top verwennen!!! Als je hiermee bijv. chocolademousse maakt.....dan is het echt HEMELSE MODDER!!!


5 sterren op basis van 1 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »