Rode Mul - ca. 200 gram

Matig vette zeevis

€3,08 Incl. btw
+ -
In winkelwagen
Artikelnummer: Visonline
Aantal: 100

De rode mul is een typische zomervis, wat goed uitkomt want de rode mul is een ideale vis voor op de barbecue. Rode mul is een heerlijk matig vette vis die bovendien makkelijk te fileren. Ook is het heerlijk om de rode mul te bakken, grillen of in de oven te garen.

De aanvoer van mul is nogal wisselend. Daarom adviseren wij u de mul begin van de week te bestellen, dan kunnen wij hem op vrijdag bezorgen.

Mul uit de oven

  • 2 hele mullen, schoongemaakt
  • 2 plakken sinaasappel
  • 2 theelepels paprikapoeder
  • 2 takjes tijm
  • 2 eetlepels olijfolie


Leg een stuk bakpapier of een siliconenmat op de bodem van een braadslede en verwarm de oven voor op 200ºC.

Meng paprikapoeder, wat zout en peper door de olijfolie. Bestrijk de binnenkant van de mullen met een deel van de het oliemengsel. Doe 2 halve plakjes sinaasappel in elke buikholte en bestrijk de mullen rondom met de olijfolie. Leg de takjes tijm op de vissen.

Leg ze naast elkaar in een braadslede. Schuif deze in de oven en bak de mullen in 15-20 minuten gaar. Serveer de gevulde mullen op warme borden met bijvoorbeeld zelfgesneden niet te dunne friet, gekookte of gebakken aardappelen en een groene salade met bijvoorbeeld asperge.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »