424 Below Sealevel - Pittig Zeezout/Wild Fire - 100 gr

Een ontmoeting tussen zout en pittig daagt het gehemelte altijd uit. De diepe smaak van natuurlijk zout uit de Dode Zee mengt zich met de scherpe smaak van chili peper om zodoende een speciale ondervinding te bereiken.

Artikelnummer: Favorshop
Aantal: 3
Stukprijs: €5,29 / Stuk

Een combinatie van de diepe smaak van zout, natuurlijk die uit de Dode Zee én de pittige smaak van Mexicaanse jalapeno chili pepers samen met groene peper. Voor een subtiel en avontuurlijk gebruik in koken en de bereiding.

De producten Zout 424 below sea level zijn gemaakt met zout uit de Dode Zee. 's Werelds meest rijke bron van zout ligt 424 meter onder de zeespiegel. Er heerst rond de dode zee een woestijnklimaat:  Hoge temperaturen (rond 40 graden Celsius), bijna geen neerslag en een schone, droge lucht. Het resultaat is een hoogwaardig natuurlijk zout dat rijk is aan mineralen.

Zout 424 heeft een diepe smaak en is verrijkt met 21 natuurlijke mineralen (waarin 10 keer hogere concentraties gevonden zijn dan in het reguliere keukenzout). Dit natuurlijke zout wordt op traditionele wijze verzameld en gedroogd voor gebruik, door middel van een oude methode die de eigenschappen en kwaliteiten van het zout behoudt.

 

Minerale diepte
Zout 424 – zout van de Dode Zee bevat 32 verschillende mineralen, waarvan er in dit zout 21 uniek zijn geconcentreerd en in een hogere concentratie dan in elk ander product. Al deze mineralen zijn belangrijk voor het lichaam zoals: magnesium, calcium, ijzer, potas, mangaan en zink.

Niet alleen bevat dit zout meer mineralen dan elk ander zout, het bevat bovendien tien keer meer concentratie van deze mineralen dan in geraffineerd tafelzout. De belangrijkste concurrent van het Dode Zee zout is Himalayan Pink Salt maar het Dode Zee zout bevat zelfs drie keer zoveel actieve mineralen.

Zout 424 is 100% natuurlijk, zonder chemicaliën of toevoegingen en wordt verpakt voor verkoop zonder raffinage of verwarmen.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »