Marsamena DOC ‘Riserva’ red wine

Een prachtige kunstwerk. Kwalitatief hoogwaardige en volwassen wijn. 8 maanden in rvs ketels gefermenteerd en gerijpt , daarna gefilterd en 18 maanden volwassen gerijpt in nieuwe Frans eiken wijnvaten tot een volwaardige kwaliteitswijn.

Lees meer...
Artikelnummer: GozoWines

Een prachtige kunstwerk. Kwalitatief hoogwaardige en volwassen wijn. 8 maanden in rvs ketels gefermenteerd en gerijpt , daarna gefilterd en 18 maanden volwassen gerijpt in nieuwe Frans eiken wijnvaten tot een volwaardige kwaliteitswijn. Prachtige volwassen wijn met een vol bouquet, een ronde afdronk met een iets geroosterde en pittige smaak die lang en aangenaam in mond en keel blijft hangen. Dominant en standvastig. Druiven geoogst in 2009. Gemaakt van een blend van Merlot, Cabernet Sauvignon, Carménère, Serkuzan en Syrah druiven. Een grote wijn en voor speciale gelegenheden.

Een stevige wijn met een frisse aanzet, vol en gerijpt. Ananas, mango, perzik, iets vanille en witte pruimen. De wijn heeft diepte en lengte en zal zich met de jaren nog verbeteren en kan zeker 8-10 jaar goed  bewaard blijven. De wijn is een kunstwerk, een peace of art. Het logo op de fles beeldt een schilderij van een lokale kunstenaar af en symboliseert de gelimiteerde unieke kwaliteit van deze wijn.

  • Geoogst, geperst, gefermenteerd en gebotteld op het Wine Estate van Marsamena Wines.
  • I.G.T. geclassificeerd Indikazzjoni Geografika Tipika.
  • Te serveren op kamer temperatuur. Na het ontkurken even laten ademen
  • 75cl flessen 14 Vol.% alcohol, met kurk verzegelde afsluiting
  • 6 flessen per doos
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »