Jamon ibérico bellota 50 gr, cortada a cuchillo

Met de hand gesneden

Lees meer...
Artikelnummer: Maktub
Stukprijs: €200,00 / Kilogram
Als een hele ham met been en touwtje om aan het plafond te hangen u iets te veel is, dan is dit misschien een oplossing. De mooiste Spaanse gedroogde ham, zorgvuldig voor u uitgesneden voor een optimale smaakbeleving.

Jamón Ibérico Beher Único, ham van het befaamde zwarte Iberische varken, een ras dat zowel in Spanje als Portugal voorkomt is met recht erg geliefd onder de kenners. Hoewel, iedereen die deze ham proeft is acuut onder de indruk.

Maar de ene ham is de andere niet. De absolute top is ham van varkens die vrij rondlopen in het gras onder de eikenbomen en in de laatste periode alleen eikels (Bellota) eten.

Door de extra fysieke inspanning en door het eikeldieet leidt dit tot mooi gemarmerd vlees met een geweldige smaak. Deze ham wordt verkocht als jamón ibérico de bellota en ook wel als jamón ibérico de Montanera.

De hammen worden minimaal 36 maanden afgehangen om te rijpen.

De producten van Beher behoren tot de absolute top en ze slepen de ene na de andere prijs in de wacht. Elke echte kenner van Spaanse ham weet dat het product pas echt tot haar recht komt als de ham met een mes en handmatig wordt uitgesneden.

 Bewaren en opdienen - Bewaar de ham goed gekoeld bij 2ºC tot 7ºC. Om de plakjes makkelijk van elkaar te scheiden, plaatst u de gesloten verpakking even in heet water. Voor het opdienen haalt u de ham uit de verpakking en geeft u het 10 minuten de tijd om te chambreren.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »