Tafelzuur in drie-paksverpakking

Tafelzuur in drie-paksverpakking (cadeau, proeven, etc.)

Artikelnummer: Lepelboom

Tafelzuur in drie-paksverpakking (cadeau, proeven, etc.)

Bart & Emilie

Courgette 

Met o.a.  citroengras, gember en rode peper.

Kruidig. Mild zuur. Met pit.

Een echt hartig tafelzuur: het citroengras prikkelt de neus, de gember het gehemelte en de rode peper geeft nog wat extra pit.

Lekker bij gestoofd vlees (schenkel), eieren (omelet) en los (bij de borrel of als appetizer) met wat brood.

Ingrediënten: courgette, appelciderazijn, suiker, citroengras, korianderzaad, mosterdzaad, rode peper, gember, kurkuma, zout, knoflook.

Fleur

Komkommer en ui

Met kurkuma, dillezaad en mosterdzaad.

Kruidig. Mild zoetzuur.

Geel door de kurkuma (=geelwortel). Een Amsterdamse ‘bread and butter-pickle’, een term die verwijst naar de traditie om pickles met brood te eten.

Lekker bij o.a.: borrelplankje (met brood), (droge) worst, Hollandse kaas, zuurkool.

Ingrediënten: komkommer, gele ui, appelciderazijn, lichte basterdsuiker, kurkuma, mosterdzaad, dillezaad, zout.

 

Sophie

Venkel

Met o.a.  grapefruit, koriander en venkelzaad.

Fris zuur.

Zuur met een fruitig bittertje en de kenmerkende anijssmaak van venkel.

Lekker bij o.a.: gegrilde vis, in stukjes door groene salade (met wat ‘opleg’ door de dressing).

Ingrediënten: venkel, wijnazijn, grapefruit(sap), korianderzaad, venkelzaad, zout.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »