Kerstpakket zonder zorgen

Meer rendement uit het kerstpakket, geen gekwetste tenen of ander zieleleed ondanks al uw goede bedoelingen met deze FOODbazar-variant.

Artikelnummer: Kerstpakket
Aantal: 999
Stukprijs: €25,00 / Stuk

Kerstpakket zonder zorgen

Het kerstpakket bezorgt veel bedrijven de nodige kopzorgen. Je wilt je van je beste kant laten zien, het moet een beetje origineel zijn, maar het mag niet te veel tijd, geld en aandacht kosten, want het is al druk genoeg.

In de praktijk kost het zeeën van tijd, is de originaliteit ver te zoeken en hoewel iedereen zeker wist dat voldoende rekening was gehouden met alle gevoeligheden, blijken er toch weer mensen voor het hoofd te zijn gestoten.

Doen we anders als FOODbazar. U bepaalt het bedrag en uw medewerkers bepalen - ieder voor zich de inhoud. Natuurlijk komt er nog een gimmick bij die zowel aan eten en drinken gekoppeld kan worden als aan uw bedrijfsdoelstelling. Zo is het helemaal maatwerk, kwalitatief hoogwaardig en kost het u een minimum aan tijd en kopzorgen.Kosten

Prijs, verpakking, aanpassing aan uw bedrijfsstijl, in-box-marketing, het zijn allemaal zaken dieu zelf kunt bepalen. De afgesproken prijs is inclusief cadeauverpakking en transportkosten.

Hoe het werkt

Uw medewerkers ontvangen een persoonlijke code met uitleg. Met die code kunnen ze de inhoud van hun eigen kerstpakket 'betalen'. Ze kunnen kiezen uit het volledige assortiment van FOODbazar, eventueel kan dit worden beperkt of - tijdelijk - worden uitgebreid.

Bij het afrekenen geven uw medewerkers als afleveroptie de bedrijfsnaam aan.

Een medewerker zal in veel gevallen meer of minder dan het afgesproken bedrag moeten afrekenen. Wat de medewerker meer bestelt, is voor eigen rekening van de medewerker. Als het minder is, dan zijn er een paar opties:

• verrekenen (het teveel betaalde wordt op uw rekening teruggestort)
• het verschil gaat naar een door u aangegeven goed doel (kan ook de afdelingspot of een bedrijfsfonds zijn

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »