Granaatappelsiroop
Een bijzondere dikke siroop van ingekookt granaatappelsap. Vooral in de Turkse keuken wordt deze siroop veel gebruikt, daar heet het nar ekşisi (granaatappelzuur).
Gebruik
Granaatappelsiroop kun je gebruiken in jus, marinades en dressings, ipv citroensap of azijn.
Ambachtelijke inkoop
We nemen het u niet kwalijk als u één, twee of meerdere wenkbrauwen optrekt bij bovenstaande kreet, maar het punt is dat we een product als dit mondjesmaat inkopen bij kleinere ondernemers. Veel inkopen gaat vaak niet omdat ze zelf ook niet veel voorraad hebben staan. Dit houdt ook in dat ze soms niet kunnen leveren. Maar ten eerste willen we onze kleinere leveranciers graag ondersteunen en ten tweede willen we u een ruimere keuze bieden. Dat gaat hand in hand, maar is niet de makkelijkste weg. Het leidt er helaas ook toe dat we soms iets echt niet kunnen leveren. Maar dan kunnen we bijna altijd wel een goed alternatief bieden.
Voor het geval dat u per se
Maar voor het geval u perse dat éne merk wilt, vink dan even het keuzevakje aan.