de BIJBEL van de NEDERLANDSE KEUKEN

de BIJBEL van de NEDERLANDSE KEUKEN, Janneke Vreugdenhil

Lees meer...
Artikelnummer: Libris
Levertijd: 1 dag

de BIJBEL van de NEDERLANDSE KEUKEN

Kookboeken kan je niet eten, hoewel, sommige van onze eigen kookboeken hebben zoveel tijd tussen ingrediënten doorgebracht en zijn zo vaak tijdens kookwerkzaamheden betast dat ze zo ongeveer gemarineerd zijn. Maar binnen ons assortiment zijn ze in vreemde eend in de bijt.
 
Toch maken we voor sommige boeken een uitzondering. Het zijn namelijk boeken die hebben geleid tot de "kookdozen" en we kunnen ons voorstellen dat u het wel makkelijk vindt om met de doos het boek te geven of andersom natuurlijk. Stoten we daarmee het brood uit de mond van de lokale boekwinkel of uit die van de blauwe bol?
 
Wees gerust het antwoord is nee en ja.

We dragen de lokale boekwinkels een warm, hart toe en zien met lede ogen aan dat ze al jaren een ongelijke strijd voeren. Derhalve werken we op dit gebied samen met Libris boekhandel De Boekenkist uit Gorinchem. Wat u ons betaalt voor een boek, betalen wij aan de boekhandel en dan pakken ze het ook nog mooi voor u in. Een extra plus is nog dat het een bezorgrit uitspaart.

Over deze bijbel

In den beginne was de keuken nog keurig en ledig. En toen was er licht het licht van de afzuigkap ging aan.

Van Zeeuwse bolus tot polderkreeftensoep en van knolselderijsteak tot hachee: in De bijbel van de Nederlandse keuken neemt journalist, schrijver en kookboekauteur Janneke Vreugdenhil je mee op culinaire reis door Nederland. Met naast het ultieme recept voor boerenkoolstamppot met alles d'r op en d'r an onder meer een tussenstop in Oisterwijk voor de worstenbroodjes van Robèrt en een welverdiende pauze in Amsterdam voor een gevulde koek van Holtkamp.

Voor ons uiteraard een hele eer dat we in de bijbel zijn opgenomen....

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »