Sauspannetje

perfect voor de bereiding van sauzen

Lees meer...
€47,50 Incl. btw
+ -
In winkelwagen
Artikelnummer: Crafond 1716

Natuurlijk, zonder de beste ingrediënten zult u nooit een perfecte saus kunnen maken. Maar als uw sauspan te klein is of over een te dunne of juist te dikke bodem beschikt gaat het ook niet lukken. Veel sauzen mislukken omdat de boter ineens bruin wordt, bloem of melk aanbrandt of doordat de pan te lang te heet blijft waardoor eieren gaan stollen.

Deze pannetjes zijn ideaal omdat ze worden gekenmerkt door een perfecte warmteverdeling. Misschien vraagt u zich af want dan de meerwaarde is van de hightech, onverwoestbare keramsche coating. Immers de sauciere bakt toch niks? Maar ook de beste sauciere gaat weleens in de fout. Een moment van onoplettendheid is vaak voldoende om een saus te laten aanbranden. Bij een gewone pan heeft u dan een serieus probleem. De aangekoekte resten verwijderen blijkt een helse klus die meer tijd vergt dan u op dat moment kunt missen. Dankzij de keramische coating echter kun u vrijwel meteen weer opnieuw beginnen met uw perfecte bechamel, bearnaise, andalouse, crême anglaise etc.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »