Grillpan

voor het betere grillresulaat

Lees meer...
Artikelnummer: Crafond 1528
Als u met een minimale hoeveelheid vet of olie uw vlees of vis wilt bereiden en klimatologische omstandigheden en een minder weerbestendige lichamelijke en/of geestelijke conditie beletten de inzet van een oermenselijke barbecue, dan is een grillpan een overweging waard.

De ribbels zorgen voor een mooi grillpatroon, maar hun eerste functie is toch dat ze voorkomen dat vlees, vis of gevogelte is de eigen sappen ligt te gaar te stoven.

De spijkerharde keramische coating voorkomt bovendien dat het product vastkleeft. Overigens kan dat ook worden voorkomen door nét dat kleine beetje extra geduld op te brengen als u an een andere pan of van een rooster gebruik maakt.

Zout en peper

De mythe dat het vlees of de vis en het gevogelte nooit vooraf gezouten mogen worden berust op een mythe. Het zout onttrekt echt geen vocht aan het product en zelf vinden wij het resultaat van vooraf zouten veel beter dan achteraf. Vooraf peper toevoegen daarentegen heeft weinig zin, daar dit bij verhitting vrijwel alle smaak en peperigheid verliest.
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »