Trapan

Min: €0 Max: €25

Over Trapan

liefde • energie • moed

Liefde, energie en moed zijn de belangrijkste drijfveren voor wijnmakerij Trapan. Sinds 2005 hebben zij dankzij hard werken en doorzettingsvermogen 12 hectare ecologisch schone wijngaarden verwezenlijkt.

De kennis en ervaring van ons huis leiden tot verfijnde en elegante wijnen met een specifiek karakter, herkenbaar aan de speciale mediterrane toets.

Trapan is in de eerste plaats een familiebedrijf en dat betekent, veel aandacht en wederzijds begrip. Geloof in het succes van haar missie, het creëren vanuit het hart, de zorg om het gehele productieproces is volgens  Trapan de enige weg die leidt tot het behalen van haar doelstelling - een onderscheidend product maken dat beantwoordt komt aan de hoogste verwachtingen van de meest veeleisende gebruiker.

Het productieproces is een gesloten kringloop die jaar na jaar herhaald wordt. “We versterken en vernieuwen onze kracht en eenheid door iets te maken wat ons plezier doet. Want er is geen groter geluk en vreugde in het leven dan om wakker te worden in de ochtend en gelukkig aan het werk te gaan, de hele dag te werken en te genieten van alle aspecten van je werk. Als je dan ‘s nachts in bed ligt en denkt aan een nieuwe dag, is het je niet moeilijk op te staan om weer een dag te genieten van het werk wat je doet." 


Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »