Masvin

Min: €0 Max: €10

Landbouwcoöperatie "Olijf en wijn" werd Ingesteld in 2006 met als doel de ontwikkeling van het platteland van het gebied van Ravni Kotari. Het hoofdkantoor van de coöperatie is in Polaca. Het doel van de coöperatie is de productie van hoogwaardige producten via de olijventeelt (tafelolijven in verschillende bereidingen en extra vergine olijfolie) en wijnbouw (wijn van hoge kwaliteit), en producten gemaakt van fig. De coöperatie zal de aankoop en productie van olijven en olijfolie uit andere familiebedrijven, en de verkoop van deze producten mogelijk te maken onder een gemeenschappelijke naam, in het bijzonder met het gebruik van de kennis en technieken van top professionals.

Klimatologische omstandigheden van de locatie zijn ideaal voor het planten van olijfbomen. De omstandigheden zijn gunstig voor de teelt van bepaalde soorten grote en middelgrote grote vruchten, dat wil zeggen van olijfbomen van olijfolie en tafel olijfolie rassen die worden gekenmerkt door een hoge weerstand tegen lage temperatuur.

Aangezien de fysische eigenschappen van de bodem, een speciale behandeling van de grond om de omgevingsomstandigheden gunstig zijn voor het planten van olijfbomen vereist bereiken. De grond van de olijfgaard is in wezen dolomiet gebied rijk aan silicaten. De verhouding van de structuur van de bodem:

  • 40 - 50% zand
  • 10 - 20% klei
  • 5-10% van het skelet

Realisatie van milieu-omstandigheden

De ecologische omstandigheden van de bodem voor het vormen van de olijfbomen werden bereikt, in de eerste plaats, door een grondige reiniging van al het afval op het land. De grond werd geëgaliseerd om nadelige interferentie van kleinere en grotere skelet bodem te vermijden, waarna een diepe grondbewerking met speciale apparatuur gevolgd. Het graven van gaten van 60-70 cm diepte voor zaailingen werd uitgevoerd en door de samenstelling van de bodem, transport van nieuwe humusrijk op veiligheidsvoorzieningen noodzakelijk was. De grond was goed gedraineerd waardoor de accumulatie van meer vocht in de winter of elimineren van de effecten van droogte in de zomer. De irrigatie van de bodem en zaailingen werd af en toe in staat uit een nabijgelegen beek (seizoensgebonden), die langs de gehele lengte van het veld. In aanvulling op de kreek, drie reservoir bassins met irrigatiesystemen werden gebouwd.

 


Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »