Fa. W. van Wijk

Min: €0 Max: €25

Historie
De Fa. W. Van Wijk is opgericht in 1898 door Dhr. Willem van Wijk, die molenaar was en die wat wilde bijverdienen met het vangen en verhandelen van vis. Willem van Wijk had 12 kinderen, waarvan er velen verder in vis gingen, waaronder Nicolaas van Wijk. Deze vestigde zich in 1966 aan de Ammersekade, waar tot de dag van vandaag de firma W. van Wijk is gevestigd. Vandaag de dag staat de v.o.f. onder leiding van Alida, Wim en Maria van Wijk.

HACCP
De firma voldoet aan de laatst gestelde Europese eisen op het gebied van kwaliteit en hygiëne en scoort al jaren achtereen 100% tijdens de controles door de VWA.

Het transport
Werd in 1898 de vis in gevlochten manden per paard en wagen vervoerd, nu zorgen de 10 vrachtwagencombinaties voor het vervoer van de levende paling en zoetwatervis. Voor de afvissingsprojecten is er een kraan/boten wagen aanwezig.

de vis wordt vacuümverpakt en gekoeld naar uw huisadres of naar een parcelshop verstuurd

Voor de firma Van Wijk is alleen de beste kwaliteit goed genoeg. In de ambachtelijke rokerij wordt de paling op ambachtelijke wijze gerookt, dat wil zeggen op hout, met alleen de aller-lekkerste paling zonder enige toevoeging ander dan zout, rook en veel liefde.


Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »