Azijncreme Sinaasappel/Essigcreme Orange

Een cremeazijn op basis van sinaasappel en appel-sinaaasappelazijn 250ml

Lees meer...
Artikelnummer: FOODbazar Classics
Levertijd: 14 dagen

Motdatnou?

Aanvankelijk beperkten we het assortiment van Ölmühle Solling tot pure basisproducten. Kokosolie, walnootolie, abrikozenpit-, pompoenpit en andere bijzondere oliesoorten en daarnaast de talrijke soorten meel, een restproduct van het olie persen. Iets later kwamen daar de azijnen bij, want die waren toch ook wel heel mooi.

Azijncreme vonden we daarentegen een brug te ver. Het leidde tot een spontane motdatnou-reactie. Maar de mensen van de Ölmühle kennende, kón het geen rommel zijn en dus won de nieuwsgierigheid het weer eens. En gelukkig maar, want het veel helemaal niet tegen, zelfs zo niet tegen dat we alle 'Essigcremes' aan het assortiment gaan toevoegen.

Fruitig zoet

Deze creme-azijn is fruitig zoet op basis van een met zorg gemaakte balsamazijn en biologisch sinaasappelconcentraat. Deze creme-azijn verfijnt dressing en sausen en doet het ook goed in Aziatische gerechten. Voor de productie wordt gebruik gemaakt van Sollings Appel/Sinaasappel troebele balsamazijn die in een vat met aromatische sinaasappelstukken wordt gerijpt.

Deze azijn combineert erg mooi met walnootolie, de pittige mosterdolie en de milde macadamia-olie in de vorm van een vinaigrette (1 deel azijn op 3 delen olie, zout, peper etc).

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »