Chocoladefondue Melk & Caramel met Fleur de Sel

Chocoladefondue van melkchocolade met Caramel en Zeezout

Artikelnummer: La Cuoca Passionata
Aantal: 5
Stukprijs: €12,50 / Stuk

Chocoladefondue van melkchocolade met Caramel en Zeezout

Chocoladefondue van melkchocolade met Caramel en Zeezout. Een op ambachtelijk manier vervaardigde chocoladefondue in een keramisch potje. De fondue gedurende 15 - 20 minuten aubain marie verwarmen of gedurende een paar minuten in de magnetron op een laag vermogen (zonder deksel). De fondue blijft minimaal 45 minuten warm en de structuur blijft goed. Lekker met fruit of biscuits. Blijft er toch nog wat over, geen punt, laten afkoelen en de volgende keer kun je er weer van genieten. Ook is het mogelijk om op aanvraag (levertijd 5 werkdagen) een andere soort chocoladefondue te bestellen (bijv de variant met witte chocolade).
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »