ACETO BALSAMICO DI MODENA SUPERIORE

Op basis van krachtige rodewijnazijn en druivenconcentraat - in eikenhouten vaten drie jaar gerrijpt

Lees meer...
Artikelnummer: Ölmühle Solling
Levertijd: 3-5 dagen levertijd

DE-ÖKO-005
Italienische 

Landwirtschaft

Intens donkere kleur, mild zure smaak.

Traditionele productiewijze dankzij "azijnmoeder"

Als in een geopende fles azijn een troebele, gelij-achtige laag onstaat is dat een goed teken. Het duidt erop dat uw azijn op de traditionele manier is geproduceerd en niet is gepasteuriseerd. Het laagje dat u ziet staat bekend als azijnmoeder en wordt gevormd door de bacteriën die met behulp van zuurstof de aanwezige alcohol omzetten in azijnzuren. Onder gunstige omstandigheden worden deze bacteriën weer actief nadat een fles azijn is geopend.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »